Even voorstellen

Wie ben ik

             Mijn naam is Ellen Wind. Ik ben 36 jaar en ik woon samen met mijn partner en twee dochtertjes in Vroomshoop. Ik ben al ruim 19 jaar werkzaam als gediplomeerd allround kapster. Ik heb altijd met veel plezier in een kapsalon gewerkt en ik heb hier dan ook veel kennis van het kappersvak opgedaan.  

Waarom ambulant

       Ik heb veel ervaring opgedaan in een vaste kapsalon. Ik heb veel en diverse cursussen gevolgd. Nu heb ik besloten om verder te gaan als ambulant kapster. Ik wil graag bij de mensen thuis  komen om u te laten zien wat de gemakken zijn van een kapster aan huis. Mijn professionaliteit, gedrevenheid en kennis is mijn visite kaartje.  

Wat kan ik

Doordat ik veelzijdig ben opgeleid en nog regelmatig cursussen volg ben ik op de hoogte van de nieuwste trends. Bij u thuis bied ik een breed assortiment van kleuren. U kunt maar liefst kiezen uit 84 kleuren van het merk KIS. Ik zal u ook kennis laten maken met mijn stylingsproducten. Op mijn blog pagina kunt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Wanneer beschikbaar

Wanneer je veel tijd kwijt bent aan het gezin en uw werk. Dan wilt u niet ook nog eens in de wachtruimte zitten bij de kapper. De voordelen dat ik bij u thuis kom zijn de momenten die u uitkiest. Voor veel mensen zijn de avond uren door de weeks de vrije momenten. Dit zijn de momenten waarop ik onder andere beschikbaar ben. 

Cursussen & certificaten 

 

KIS color advanced training

Deze workshop was een vervolg op de KIS Color Basic en vergt enige kennis van kleuren met KIS. Tijdens deze advanced color workshop werden knelpunten tegen het licht gehouden en gingen we specifieker in op de kleurpigmenten, ondertonen, ontkleuringen en het inkleuren van het haar. Ik heb voor deze cursus mijn eigen model megebracht.

 

 

 

KIS Folie training

In dit seminar heb ik verschillende technieken en de meest verrassende resultaten gecreëerd. In deze training heb ik meervuldig met folies gewerkt en de mooiste creaties gemaakt. Alle technieken heb ik toegepast op een eigen meegebracht model. Hierbij heb ik de mooiste kleuren en speciale technieken gebruikt. Met een ongekend mooi resultaat.

 

KIS color basic kleur training

De perfecte basis voor iedere haarstylist die zich wil specialiseren op het gebied van creëren van de mooiste kleuren van het merk KIS. In deze cursus heb ik geleerd hoe ik het mooiste resultaat kan bereiken met de kleuren van KIS.

 

 

KIS Trendcollectie Workshop

Tijdens deze workshop wordt dieper ingegaan op de knip- en kleurtechnieken die ik tijdens de look & learn heb gezien. Deze heb ik voorafgaand deze cursus gevolgt. Natasja liet verschillende knip-en kleurtechnieken zien en vertelde daarbij hoe ik deze trends kan vertalen naar salonwerk. Tijdens deze workshop ben ik aan de slag gegaan op dollheads. Dit is een oefenhoofd op standaard.

 

 

KIS Long Hair Brides

In dit seminar heb ik verschillende technieken en de meest verrassende resultaten gecreëerd.  In deze cursus zijn er diverse opsteektechnieken behandeld. Ik heb geleerd hoe ik ervoor kan zorgen dat jouw kapsels lang houdbaar blijft.