Mijn blog

Cursus 2018

25 januari, 2018

Dit jaar sta ik volop ingeschreven voor meerdere cursussen op mijn vakgebied. Ik ga mij specialiseren op diverse gebieden. Vooral het aanleren van nieuwe techniecken en de modetrend volgen. Veel ga ik er nu nog niet over vertellen, maar houdt mijn website in de gaten..... Tot snel!!!

 

TOT ZIENS BIJ Ú THUIS!

HAIR I COME - kapper Vroomshoop e.o.

Nieuw!!! bij Hair I Come Kleur voor jong & oud...

22 februari, 2016

Leuk voor de allerkleinsten!!! 

Manic Panic Dye Hard is een eenvoudig te gebruiken kleurgel. Wees creatief! Eenvoudig uitwasbaar. Ideaal voor kinderen en volwassenen die "kleur zonder verplichting" zoeken.

Verkrijgbaar bij Hair I Come de kleuren:
Neons

Electric Flamingo -Neon Roze

Electric Lizard - Neon Groen

Electric Lava - Neon Paars

Electric Sky - Neon Blauw

La Riche heeft de meest uiteenlopende kleuren in haar serie Directions. Hier zorgen directe pigmenten ervoor dat u de meest gekke kleuren kunt realiseren die u maar wilt.

Voorwaarde is wel dit toe te passen op zeer licht blond haar voor effecten zoals op de kleurstaaltjes. De kleuren zijn onderling te mengen of het is zelfs mogelijk deze tot pastels te creeren door toevoeging van de white toner. Toepassing: was het haar eerst met een zure pH evenwichtige shampoo. De shampoo zal het haar de correcte zure balans geven, om zo met de La Riche Directions kleur crème het beste resultaat te bereiken. Kam de La Riche Directions kleur crème door het haar tot het emulgeert, zo kan het kleurpigment van de La Riche Directions schuimend het haar binnendringen. Lichtere lokken meerde malen doorkammen. De inwerktijd is tussen de 15 en 30 minuten. Door de warmte van een plastic muts bereik je met de haarkleuring van La Riche Directions een nog beter resultaat.Spoel het haar grondig uit met warm water totdat alle residu kleurcrème is verwijderd. Alle kleuren van la Riche Directions kunnen onderling worden gemengd, om zo je eigen unieke kleur te creëren.Als er meer dan één kleur wordt toegepast moet het haar afzonderlijk worden gewassen en gedroogd. Het haar moet met de grootste zorg worden behandeld, wanneer gebleekt haar gedeeltelijk word gekleurd.

Bij Hair I Come verkrijgbaar zijn de kleuren:

Directions Apple Green

Directions Atlantic Blue

Directions Flamingo Pink

Directions New Violet

Directions Pillarbox Red

 facebook actie - Hair I Come

2 februari, 2016

Hair I Come heeft besloten om op 14 februari op VALENTIJNSDAG  de prijs te verloten van de Facebook actie. Ik wil hierbij dan ook iedereen bedanken voor het meedoen aan de Facebook actie! Nu gaan we voor de 200 LIKES en maak kans op mooie prijzen. Houdt de website en de Facebookpagina goed in de gaten...

De winnaar van de Facebook actie is:

Esther Beumer

Van harte gefeliciteerd met je prijs!!! Je krijgt de kadobon zo snel mogelijk thuis gestuurd.

 

U kunt nog deel nemen voor andere prijzen om kans te maken op een product van Kis. U hoeft alleen mijn Facebook pagina te liken!

TOT ZIENS BIJ Ú THUIS!

HAIR I COME - kapper Vroomshoop e.o.

Nieuwjaar 2016 Hair i come

9 januari, 2016

Dit jaar heet ik u weer van harte welkom bij Hair I Come

Een nieuw jaar vol veranderingen en een jaar vol verassingen. Nu bij Hair I Come de productenlijn van het merk Kis verkrijgbaar! Al bekend waren de Tangle Teezer en binnenkort op de website en Facebook te zien welke producten bij Hair I Come te verkrijgen zijn. Vraag naar de productenlijn, de nieuwste trends en de acties bij Hair I Come. Ook dit jaar kom ik weer bij u thuis, om u tijd en geld te besparen. 

TOT ZIENS BIJ Ú THUIS!

HAIR I COME - kapper Vroomshoop e.o.

 

Kadobon bij hair i come

30 november, 2015

Nu bij Hair I Come te verkrijgen een kadobon in een leuke kadoverpakking! Leuk om te krijgen maar ook leuk om te geven!

Wilt u meer informatie over de kadobonnen van Hair I Come, of wilt u misschien wel een kadobon bij Hair I Come kopen? Dat kan! Leuk om te geven en leuk om te krijgen! U bepaald zelf het bedrag voor op de kadobon en u ontvangt de kadobon in een leuke kadoverpakking! Voor vragen kunt u uw gegevens achter laten en ik neem zo snel mogelijk contact met u op!

Wilt u de kadobon gebruiken voor een knip of kleurbehandeling? Of wilt u een Tangle Teezer of ander product weggeven als kado via een kadobon?

Alles kan, vraag naar de mogelijkheden!

TOT ZIENS BIJ Ú THUIS!

HAIR I COME - kapper Vroomshoop e.o.