Mijn blog

Kerstmarkt Vroomshoop

26 november, 2015

Op zaterdag 12 december van 14:00 - 20:00 uur is er weer de jaarlijkse kerstmarkt in het dorp van Hair I Come - Vroomshoop

Op de kerstmarkt Vroomshoop kunt u genieten van de levende kerststal, kerstverhalen, metershoge kerstboom, tientallen particulieren, ondernemers en winkeliers, oliebollenkraam, snoepkraam en kniepertjesverkoop! Speciaal op de kerstmarkt zal en een prijs worden verloot van Hair I Come. U kunt een waardebon winnen van Hair I Come t.w.v. €15,- te besteden voor een knip of kleurbehandeling. Voor meer informatie kunt u het contact formulier invullen op de de website van Hair I Come!

TOT ZIENS BIJ Ú THUIS!

HAIR I COME - kapper Vroomshoop e.o.

Nieuwe kleuren

1 november, 2015

Bij Hair I Come had u al de keuze uit meer dan 80 kleuren. Nu heeft u de keuze uit meer dan 90 kleuren van het merk KIS ! 

Ik kom bij u thuis en ik kan u meer dan 90 kleuren aanbieden. Altijd alle kleuren op voorraad en dat gewoon bij u thuis. U kunt alle kleuren bekijken in het kleurboek van KIS. Heeft u vragen over kleuren, of wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn? Neem dan contact op met Hair I Come.

  • Weet u niet goed welke kleur er bij u past?
  • Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is met uw kapsel?
  • Of wilt u van zomer naar de herfst tinten?
  • Wilt u weten wat de laatste modetrends zijn op het gebied van kleur? 
  • Of wilt u helemaal iets nieuws? 

Laat me u bij uw thuis adviseren en vraag dan om passend advies.

Door het volgen van cursussen op het gebied van de laatste modetrends van het merk KIS kan ik u advies op maat geven. Laat u thuis adviseren door mijn deskundigheid en jarenlange ervaring. 

TOT ZIENS BIJ Ú THUIS!

HAIR I COME - kapper Vroomshoop e.o.

Kerst in zicht

29 oktober, 2015

Het is alweer bijna kerst, de drukke dagen zijn in zicht. Maak snel een afspraak bij Hair I Come Vroomshoop Twenterand en omstreken.

We zijn Sinterklaas nog niet gepasseerd en de tijden voor de kerst liggen alweer op de loer. De kerstdagen zijn vaak drukke dagen, inkopen van kerstartikelen, kado's voor onder de kerstboom, een nieuwe kerstoutfit, en daar mag een goed kapsel natuurlijk niet bij ontbreken! Iedereen wil er voor de kerstdagen op zijn best uitzien! Wilt u niet op het laatste moment nog een afspraak hoeven te maken? Maak dan snel een afspraak! Tot op de dag voor kerst kom ik graag bij u thuis. U hoeft niet meer te stressen of er nog een plekje vrij is bij een kapsalon. Maak snel een afspraak bij Hair I Come. 

TOT ZIENS BIJ Ú THUIS!

HAIR I COME - kapper Vroomshoop e.o.

Nieuw Flyer - Hair I Come

23 oktober, 2015

Flyer Hair I Come - Vroomshoop en Twenterand.

Mijn nieuwe flyer van Hair I Come is vandaag binnen gekomen. U kunt deze flyer kunnen tegenkomen bij winkels onder andere in Vroomshoop, Ommen, Almelo, Vriezenveen en omgeving van Twenterand.  Met deze flyer heeft u inzicht in de prijslijst die op de achterzijde staat. 

Heeft u vragen of wilt u de flyer graag thuis gestuurd krijgen stuur dan een berichtje bij contact, dan stuur ik u graag een flyer. Als ik bij u thuis kom zal ik altijd een flyer voor u achterlaten. 

TOT ZIENS BIJ Ú THUIS!

HAIR I COME - kapper Vroomshoop e.o.

Cursus KIS Color basic       

15 oktober, 2015

Cursus KIS Color Basic - Thuiskapper Hair I Come Vroomshoop

Certificaat van deelname

Deze week heb ik de cursus KIS color basic gevolgd. Ik heb deze cursus in Drachten gevolgd en deze cursus wordt gegeven door specialisten met jarenlange ervaring. Deze cursus is de perfecte start voor iedere hairstylist die meer wil weten over KIS COLOR. Tijdens deze Look & Learn heb ik kennis gemaakt met het mooie merk KIS en de mogelijkheden die zij bieden op kleurgebied. In deze cursus werd aandacht besteedt aan de stappen die nodig zijn om de juiste diagnose te stellen, die leidt tot het uiteindelijke gewenste kleurresultaat.

KIS Color Advanced

De KIS Color Advanced is een vervolg op de KIS Color Basic. Tijdens deze advanced color workshop worden knelpunten tegen het licht gehouden en ga ik leren om specifieker in te gaan op kleurpigmenten, ondertonen, ontkleuringen en het inkleuren van het haar. Ik ga hiermee aan de slag met mijn eigen model.

Al deze cursussen zijn een ontwikkeling van het uitbreiden van mijn kennis op het gebied van knippen en kleuren. Ik volg deze cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en knip en kleurtechnieken. Zodat ik dit bij u thuis kan uitvoeren. 

TOT ZIENS BIJ Ú THUIS!

HAIR I COME - kapper Vroomshoop e.o.