Mijn blog

Welkom op mijn blog

13 oktober, 2015

Welkom bij Thuiskapper Hair I Come.
Uw thuiskapster voor Vroomshoop, Ommen, Hardenberg, Wierden, Almelo en omgeving.

Ik ben werkzaam in een groot gebied in Twente. Ik kom bij u aan huis en u hoeft niet zelf naar de kapper te gaan. U kunt in uw eigen vertrouwde woonomgeving gebruik maken van mijn diensten. Ik ben veelzijdig en ik heb kennis van de nieuwste trends. Ik volg hiervoor vaak speciale cursussen van het professionele merk KIS. 

Hoe gemakkelijk is het dat uw kinderen voor bedtijd geknipt worden. Waarna u de kinderen naar bed kunt brengen. Om vervolgens zelf geknipt, gekleurd, gestyled te worden. Niet meer naar de kapper! Niet meer in de wachtkamer waar uw kinderen niet stil kunnen zitten! Gewoon lekker in uw eigen huis op uw gewenste tijd! 

Of het nu gaat om knippen, kleuren of permanenten, alles is mogelijk. U krijgt dezelfde kwaliteit als in de salon, tegen een gunstige prijs. Ik maak gebruik van de professionele producten van KIS. Ik ben op de hoogte van de nieuwste trends. Ik ben maar liefst in het bezit van meer dan 80 kleuren. 

Ik ben door de weeks beschikbaar in de avonduren, in het weekend (zaterdag), en gewoon overdag. Ik woon in Vroomshoop en ik knip in een groot gebied van Twente. Als u ver buiten Vroomshoop woont kunt u contact opnemen voor meer informatie. Wie zegt dat professionaliteit en kwaliteit gebonden is aan één plek. 

Op de website kunt u mijn prijslijst en de contactgegevens vinden. Wilt u meer informatie hebben over de producten waar ik mee werk, dan kunt u altijd een contactformulier invullen. Ik kom met alle voorzieningen, kleuren en producten bij u aan huis. U hoeft niet eerst naar de winkel. Ik kan u alle kleuren waarmee ik werk laten zien op een kleurenkaart. Ik heb ook al deze kleuren bij mij als ik bij u thuis kom.

TOT ZIENS BIJ Ú THUIS!

HAIR I COME - kapper Vroomshoop e.o.