Mijn blog

Kadobon bij hair i come

30 november, 2015

Nu bij Hair I Come te verkrijgen een kadobon in een leuke kadoverpakking! Leuk om te krijgen maar ook leuk om te geven!

Wilt u meer informatie over de kadobonnen van Hair I Come, of wilt u misschien wel een kadobon bij Hair I Come kopen? Dat kan! Leuk om te geven en leuk om te krijgen! U bepaald zelf het bedrag voor op de kadobon en u ontvangt de kadobon in een leuke kadoverpakking! Voor vragen kunt u uw gegevens achter laten en ik neem zo snel mogelijk contact met u op!

Wilt u de kadobon gebruiken voor een knip of kleurbehandeling? Of wilt u een Tangle Teezer of ander product weggeven als kado via een kadobon?

Alles kan, vraag naar de mogelijkheden!

TOT ZIENS BIJ Ú THUIS!

HAIR I COME - kapper Vroomshoop e.o.

Kerstmarkt Vroomshoop

26 november, 2015

Op zaterdag 12 december van 14:00 - 20:00 uur is er weer de jaarlijkse kerstmarkt in het dorp van Hair I Come - Vroomshoop

Op de kerstmarkt Vroomshoop kunt u genieten van de levende kerststal, kerstverhalen, metershoge kerstboom, tientallen particulieren, ondernemers en winkeliers, oliebollenkraam, snoepkraam en kniepertjesverkoop! Speciaal op de kerstmarkt zal en een prijs worden verloot van Hair I Come. U kunt een waardebon winnen van Hair I Come t.w.v. €15,- te besteden voor een knip of kleurbehandeling. Voor meer informatie kunt u het contact formulier invullen op de de website van Hair I Come!

TOT ZIENS BIJ Ú THUIS!

HAIR I COME - kapper Vroomshoop e.o.

Nieuwe kleuren

1 november, 2015

Bij Hair I Come had u al de keuze uit meer dan 80 kleuren. Nu heeft u de keuze uit meer dan 90 kleuren van het merk KIS ! 

Ik kom bij u thuis en ik kan u meer dan 90 kleuren aanbieden. Altijd alle kleuren op voorraad en dat gewoon bij u thuis. U kunt alle kleuren bekijken in het kleurboek van KIS. Heeft u vragen over kleuren, of wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn? Neem dan contact op met Hair I Come.

  • Weet u niet goed welke kleur er bij u past?
  • Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is met uw kapsel?
  • Of wilt u van zomer naar de herfst tinten?
  • Wilt u weten wat de laatste modetrends zijn op het gebied van kleur? 
  • Of wilt u helemaal iets nieuws? 

Laat me u bij uw thuis adviseren en vraag dan om passend advies.

Door het volgen van cursussen op het gebied van de laatste modetrends van het merk KIS kan ik u advies op maat geven. Laat u thuis adviseren door mijn deskundigheid en jarenlange ervaring. 

TOT ZIENS BIJ Ú THUIS!

HAIR I COME - kapper Vroomshoop e.o.