Mijn blog

Kerst in zicht

29 oktober, 2015

Het is alweer bijna kerst, de drukke dagen zijn in zicht. Maak snel een afspraak bij Hair I Come Vroomshoop Twenterand en omstreken.

We zijn Sinterklaas nog niet gepasseerd en de tijden voor de kerst liggen alweer op de loer. De kerstdagen zijn vaak drukke dagen, inkopen van kerstartikelen, kado's voor onder de kerstboom, een nieuwe kerstoutfit, en daar mag een goed kapsel natuurlijk niet bij ontbreken! Iedereen wil er voor de kerstdagen op zijn best uitzien! Wilt u niet op het laatste moment nog een afspraak hoeven te maken? Maak dan snel een afspraak! Tot op de dag voor kerst kom ik graag bij u thuis. U hoeft niet meer te stressen of er nog een plekje vrij is bij een kapsalon. Maak snel een afspraak bij Hair I Come. 

TOT ZIENS BIJ Ú THUIS!

HAIR I COME - kapper Vroomshoop e.o.

Nieuw Flyer - Hair I Come

23 oktober, 2015

Flyer Hair I Come - Vroomshoop en Twenterand.

Mijn nieuwe flyer van Hair I Come is vandaag binnen gekomen. U kunt deze flyer kunnen tegenkomen bij winkels onder andere in Vroomshoop, Ommen, Almelo, Vriezenveen en omgeving van Twenterand.  Met deze flyer heeft u inzicht in de prijslijst die op de achterzijde staat. 

Heeft u vragen of wilt u de flyer graag thuis gestuurd krijgen stuur dan een berichtje bij contact, dan stuur ik u graag een flyer. Als ik bij u thuis kom zal ik altijd een flyer voor u achterlaten. 

TOT ZIENS BIJ Ú THUIS!

HAIR I COME - kapper Vroomshoop e.o.

Cursus KIS Color basic       

15 oktober, 2015

Cursus KIS Color Basic - Thuiskapper Hair I Come Vroomshoop

Certificaat van deelname

Deze week heb ik de cursus KIS color basic gevolgd. Ik heb deze cursus in Drachten gevolgd en deze cursus wordt gegeven door specialisten met jarenlange ervaring. Deze cursus is de perfecte start voor iedere hairstylist die meer wil weten over KIS COLOR. Tijdens deze Look & Learn heb ik kennis gemaakt met het mooie merk KIS en de mogelijkheden die zij bieden op kleurgebied. In deze cursus werd aandacht besteedt aan de stappen die nodig zijn om de juiste diagnose te stellen, die leidt tot het uiteindelijke gewenste kleurresultaat.

KIS Color Advanced

De KIS Color Advanced is een vervolg op de KIS Color Basic. Tijdens deze advanced color workshop worden knelpunten tegen het licht gehouden en ga ik leren om specifieker in te gaan op kleurpigmenten, ondertonen, ontkleuringen en het inkleuren van het haar. Ik ga hiermee aan de slag met mijn eigen model.

Al deze cursussen zijn een ontwikkeling van het uitbreiden van mijn kennis op het gebied van knippen en kleuren. Ik volg deze cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en knip en kleurtechnieken. Zodat ik dit bij u thuis kan uitvoeren. 

TOT ZIENS BIJ Ú THUIS!

HAIR I COME - kapper Vroomshoop e.o.

Welkom op mijn blog

13 oktober, 2015

Welkom bij Thuiskapper Hair I Come.
Uw thuiskapster voor Vroomshoop, Ommen, Hardenberg, Wierden, Almelo en omgeving.

Ik ben werkzaam in een groot gebied in Twente. Ik kom bij u aan huis en u hoeft niet zelf naar de kapper te gaan. U kunt in uw eigen vertrouwde woonomgeving gebruik maken van mijn diensten. Ik ben veelzijdig en ik heb kennis van de nieuwste trends. Ik volg hiervoor vaak speciale cursussen van het professionele merk KIS. 

Hoe gemakkelijk is het dat uw kinderen voor bedtijd geknipt worden. Waarna u de kinderen naar bed kunt brengen. Om vervolgens zelf geknipt, gekleurd, gestyled te worden. Niet meer naar de kapper! Niet meer in de wachtkamer waar uw kinderen niet stil kunnen zitten! Gewoon lekker in uw eigen huis op uw gewenste tijd! 

Of het nu gaat om knippen, kleuren of permanenten, alles is mogelijk. U krijgt dezelfde kwaliteit als in de salon, tegen een gunstige prijs. Ik maak gebruik van de professionele producten van KIS. Ik ben op de hoogte van de nieuwste trends. Ik ben maar liefst in het bezit van meer dan 80 kleuren. 

Ik ben door de weeks beschikbaar in de avonduren, in het weekend (zaterdag), en gewoon overdag. Ik woon in Vroomshoop en ik knip in een groot gebied van Twente. Als u ver buiten Vroomshoop woont kunt u contact opnemen voor meer informatie. Wie zegt dat professionaliteit en kwaliteit gebonden is aan één plek. 

Op de website kunt u mijn prijslijst en de contactgegevens vinden. Wilt u meer informatie hebben over de producten waar ik mee werk, dan kunt u altijd een contactformulier invullen. Ik kom met alle voorzieningen, kleuren en producten bij u aan huis. U hoeft niet eerst naar de winkel. Ik kan u alle kleuren waarmee ik werk laten zien op een kleurenkaart. Ik heb ook al deze kleuren bij mij als ik bij u thuis kom.

TOT ZIENS BIJ Ú THUIS!

HAIR I COME - kapper Vroomshoop e.o.