Mijn blog

Nieuw!!! bij Hair I Come Kleur voor jong & oud...

22 februari, 2016

Leuk voor de allerkleinsten!!! 

Manic Panic Dye Hard is een eenvoudig te gebruiken kleurgel. Wees creatief! Eenvoudig uitwasbaar. Ideaal voor kinderen en volwassenen die "kleur zonder verplichting" zoeken.

Verkrijgbaar bij Hair I Come de kleuren:
Neons

Electric Flamingo -Neon Roze

Electric Lizard - Neon Groen

Electric Lava - Neon Paars

Electric Sky - Neon Blauw

La Riche heeft de meest uiteenlopende kleuren in haar serie Directions. Hier zorgen directe pigmenten ervoor dat u de meest gekke kleuren kunt realiseren die u maar wilt.

Voorwaarde is wel dit toe te passen op zeer licht blond haar voor effecten zoals op de kleurstaaltjes. De kleuren zijn onderling te mengen of het is zelfs mogelijk deze tot pastels te creeren door toevoeging van de white toner. Toepassing: was het haar eerst met een zure pH evenwichtige shampoo. De shampoo zal het haar de correcte zure balans geven, om zo met de La Riche Directions kleur crème het beste resultaat te bereiken. Kam de La Riche Directions kleur crème door het haar tot het emulgeert, zo kan het kleurpigment van de La Riche Directions schuimend het haar binnendringen. Lichtere lokken meerde malen doorkammen. De inwerktijd is tussen de 15 en 30 minuten. Door de warmte van een plastic muts bereik je met de haarkleuring van La Riche Directions een nog beter resultaat.Spoel het haar grondig uit met warm water totdat alle residu kleurcrème is verwijderd. Alle kleuren van la Riche Directions kunnen onderling worden gemengd, om zo je eigen unieke kleur te creëren.Als er meer dan één kleur wordt toegepast moet het haar afzonderlijk worden gewassen en gedroogd. Het haar moet met de grootste zorg worden behandeld, wanneer gebleekt haar gedeeltelijk word gekleurd.

Bij Hair I Come verkrijgbaar zijn de kleuren:

Directions Apple Green

Directions Atlantic Blue

Directions Flamingo Pink

Directions New Violet

Directions Pillarbox Red

Reageren
Reactie plaatsen